tiistai 27. toukokuuta 2014

Vähän kaikkea

Helle ja pakollinen lätkä stressi on rajoittanut kynsien laittoa. Nyt tosiaan kun MM-kisailut on ohi, ja syyttävällä sormella on osoiteltu kaikkea mahdollista, voi taas palata (masentuneena) kynsien pariin. Silmät kyyneleistä sakeana, koitin vääntää vaikka mitä kynsiä, ja sain aikaiseksi pelkkää kuraa. Suunnitelmissa olleet kultajuhlakynnet olisi olleet mieluisammat..

Kesällä yksi parhaimmista jutuista on neonit. Ruskettuneen ihon kanssa, tai kalpean kalkkunan niin kuin minulla, ne näyttävät ihanilta! Minkäänlaista ideaa ei taas ollut, ja kaivoin kaikki neonit esille, ja päädyin sienen avulla töpöttelemään seka gradient tyyppisen väsäilyn. Melkoisen eksakti kuvailu.



Nyt kun tiesi että hommasta on tulossa sotkuista, kokeilin uutta kikkaa putsailuun liittyen, nimittäin huitelin peel-offia kynsinauhoille! Käytössä oli dependin peel-off, ihan mukavasti toimi! Ehkä kaksi kerrosta olisi toiminut vielä paremmin. Kannattaa antaa sen ihan kunnolla kuivua, ennen kuin alkaa hommiin. En muuten kyllä uskalla kyseistä aluslakkaa suositella, kerran olen testannut glitterin alla, ja koko lakka irtosi kokonaisena kynneltä. Heti. 

  
Jee, tykkäsin! Ihanat! Värikkäät! Ja sitten menin leimaamaan mustalla ja sotkemaan koko homman. Wäääh! 

No aikani mököteltyä päätin putsata sotkut kynsiltä ja aloittaa alusta. Näinkin sitten  Roosan ihanat leimausdecalit ja päätin että minähän apinoin hieman ja kokeilen myös tehdä sellaiset. Koska vaihteeksi laiskotti, tein vain aksenttikynnet. Decaleitten teko on muuten älyttömän hauskaa! Ja hyvin onnistui, mitä nyt vähän leima levisi. Loput kynnet tulivat siinä sivussa. Ihan kiva skittle tyyppinen ratkaisu.



Koska tässä postauksessa on nyt käytetty paljon lakkoja, en millään jaksa luetella kaikkia. Vihreissä kynsissä on käytetty OPI:n lakkoja; Push and Shove, Gargantuan Green Grape sekä Snowflakes In The Air. Jos joku lakka erityisemmin kiinnostelee niin kysykää pois!



Lupaan postata kunnolla muutaman päivän sisällä, mutta tässä nyt vähän ensihätään. 

Ja lisäksi vielä pakko vaahdota, että pääsin mukaan elämäni ensimmäiseen bloggaajamiittiin joka järjestetään ensi kuun puolella, jännittää jo nyt! Siitä lisää myöhemmin ;)

9 kommenttia:

  1. Kauniita kynnet oot saanu aikaan. Täälä oli melkonen mekastus finaalipelin jäljiltä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) Joo niin tääläkin! Tai oikeastaan mun osalta vaan. Isäntä nukku pelin ohi, sen verran kiinnostusta riitti :D

      Poista
  2. Ooh! Nuo sateenkaari liukuvärit ois varmasti ollu upeat!!
    Kiva että kokeilit noita leimadecaleja, onnistui sulla todella hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kyllä tosi kivat, varmaan kokeilen uudestaan enkä tällä kertaa möhli leimojen kanssa:D Joo se oli kyllä yllätävän helppoa, pakko tehä jatkossa lisää :)

      Poista
  3. ihania molemmat! <3 harmi että leimaukset noihin värikkäisiin epäonnistui. voisitko tehdä tuton leimadekaleiden tekemisestä? :)) ja voi vitsi, mäkin haluisin miitteihin! mutta yleensä kaikki järkätään aina etelä-suomessa eikä sinne oteta mukaan kahta 14vee tyttöä *peukku alaspäin*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Sanoppa muuta, otti päähän! Voisin perjaatteessa, kun mielessä oli muutenkin tehdä decaleita:) Tokihan miittejä järjestellään paljon muuallakin, kannattaa olla kuulolla. Iän puolesta en osaa sanoa, varmasti on sellaisiakin minne pääsee myös alle 18 veet:)

      Poista
  4. Hello, This is Daisy from Born Pretty Store , I had visited your blog, and it’s really awesome! We are a Nail Art retailer specialized in all kinds of latest nail art items and cosmetics. We would like to send you some free products to test : ) Are you interested in reviewing them for us?If you are interested in reviewing our products, please feel free to contact me. bornprettyblog(at)gmail(dot)com : )Look forward to your reply. Thank you & best regards Daisy

    VastaaPoista
  5. Oih, molemmat näyttää oikein hyvältä! :)

    VastaaPoista