maanantai 19. toukokuuta 2014

Suri & Julie

Välillä eteen tulee sellaisia (päiviä) lakkauksia, kun tuntee että kaikki on pielessä mutta ei sitten kuitenkaan ole ihan varma että mikä. 

Halusin yhdistää kaksi käyttämätöntä Zoyan lakkaa Surin ja Julien. Molemmat liloja lakkoja, joten ajattelin niiden sopivan oikein hienosti yhteen. Sitten vielä vähän glitteriä, tässä tapauksessa OPI My favorite ornament, ja sinetöidään koko homma oikein kivasti vielä teippailulla. 


En tykkää! Hämmästelin kynsiä ja koitin miettiä että missä meni vikaan. Osittainen syy saattaa olla se, kun lähdin loppuvaiheessa hieman porsastelemaan, ja vetelin kaistaleita vapaalla kädellä pullon omalla sudilla.

Sen verran muuten lakoista, että My favorite Ornamentissä oli ihan älyttömän leveä suti! Nyt kun ei kuitenkaan olla seiniä maalaamassa, niin jätti suti oli ihan pirun hankala. Ja vielä glitter lakassa! Arvatkaa saiko kieli keskellä lakkaila ettei mennyt liikaa kynsinauhoille josta sitä ei saisi enää ikinä irti. Suri, joka on siis tumman liila jonka seassa on todella hienoa punaista ja sinistä shimmeriä, oli helppo levittää, mutta vähän tahtoi karkailla kynsinauhoille jos ei ollut tarkkana. Lopputulos on metallinen, shimmer ei juurikaan näy. Julie on enemmän minun mieleeni, pastelli liila creme ja seassa hopeaa shimmeriä. Helppo levitellä ja ei valunut kynsinauhoille.

Vai olisiko se tuo väriyhdistelmä sitten? Yksittäin jokainen on kaunis, ehkä ne ei sitten yhdessä toimikkaan. Ärsyttää!Mitä enemmän näitä tuijottelen sitä enemmän löydän pieniä virheitä. Eivät nämä tokikaan ihan super epäonnistuneet ole, mutta jokin mättää. Mutta virheistähän oppii! 

                         Kynsillä: Zoya Julie, OPI My Favorite Ornament sekä Zoya Suri.

Käykö kellään muulla näin, että kynnet ei tunnu niin kivoilta, vaikka niissä ei olisikaan mitään isompia virheitä?

5 kommenttia:

 1. Nätit nää on. Mun silmään ei värit passanu parhaiten yhteen. Mutta väliäkö sillä? Ei sitä itekään aina onnistu miellyttään ittiä lakkailuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii totta:) kokeilemalla oppii!

   Poista
  2. Niin oppii. Terveisin yks joka tuijottaa kynsiään huulet mutrussa... Ei nyt onnistunu oikein... :D

   Poista