perjantai 2. toukokuuta 2014

Papaya to mango

Vapun jälkeinen sää on ollut hieman harmaa ja sateinen, joten kynsille täytyi saada jotain joka piristäisi mieltä. Kokeilemattomissa olikin Mia Secret Papaya to mango.. vai Confident/Cheery? Korkissa ja takana olevassa etiketissä oli nimittäin eri nimi. Hämmentävää.

Oli miten oli, tämä herkullinen erittäin hienolla shimmerillä varustettu lämpötilan mukaan väriä vaihtava lakka on niin hauska kynsillä! Kuumassa väri vaihtuu neon keltaiseksi, kylmässä taas ihanan täyteläisen oranssiksi. Sanomattakin siis selvää että olen läträillyt veden kanssa enemmän kun olisi suotavaa. 


Ylläolevassa kuvassa näkyy millainen lakka on normaali tilassa. Kynnen vapaa kasvu on oranssi, se kun on yleensä hieman kylmempi kuin muu kynsi. Lyhyemmillä kynsillä väri olisi luultavasti kokonaan keltainen. Kynsillä on kolme kerrosta sekä päällyslakka, ilman päällyslakkaa pinta jää mataksi. Lyhyille kynsille olisi varmasti riittänyt kaksikin kerrosta, laitoin kolmannen jotta lopputulos olisi tasainen ja vapaankasvun raja ei näkyisi.


Siinä näkyy vielä kuumasta ja kylmästä tilasta paremmin. Kuvat on valitettavasti hieman tärähtäneet ja kädet täynnä pisaroita, yritin ottaa kuvat mahdollisimman nopeasti että niissä näkyisi värit kunnolla.


Tosi kiva lakka ja aion kyllä käyttää tätä kesällä varmasti vielä monta kertaa! Varastossa olisi vielä muutama samankaltainen thermal joten niitä odotellessa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti