tiistai 20. toukokuuta 2014

Pink/peach

Viimeisen thermalin aika! Tämä vaaleanpunainen creme thermal on siis nimeltänsä Pink to peach. Nyt täytyy myöntää että unohdin ottaa pelkästä lakasta kuvan ennen kuin maalasin päivänkakkaroita siihen päälle mutta mitäpä pienistä kun ei pienetkään meistä!

Pink to peach Papayan tavoin muuttui kynnellä heti kaksiväriseksi, mitä taas liila Purple/Pink ei tehnyt. Levitys taas oli kamalaa, kaljuja kohtia syntyi koko ajan, jos vahingossakaan meni saman kohdan yli toistamiseen. Kolmella melko paksulla kerroksella ongelmasta selvisi jotenkin, vaikkakin muutama ilmakupla jäi jälkeen.
  

Harmitti taas vähän että tämäkään yksilö ei ollut helppo, ja odotin värin vaihdolta ehkä hieman enemmän. Jälleen marssin kylppäriin ja huomasin pitäväni väristä! Kuumassa pastelli vaaleanpunainen, ja kylmässä korallin punainen. Milloin muuten päivänkakkarat kukkii? Möyrin läpi kaikki lähialueen nurmialueet ja kukkaistutukset ja en löytänyt yhtäkään!


Minun suosikiksi näistä kolmesta jäi kyllä Papaya to mango, vaikka kaikki kolme olivat tosi kivoja :) Mitäs sanotte, mikä oli kivoin?

7 kommenttia: