tiistai 6. toukokuuta 2014

Ihanan kamalat ruusu decalit

Ajatukset ovat muutaman viime päivän aikana olleet tärkeämpien ajatusten parissa, ja inspiraatio on ollut hukassa. Mutta aikani pähkäiltyä tulin siihen tulokseen, että suklaa kun on joka naisen masennuslääke, on sitä saatava myös kynsille.

Helmerin uumenissa olikin OPI:n Brazil kokoelman suklaaunelma I São Paulo Over There. Tämä olikin muuten aika hassu tapaus siinä mielessä, että vaikka väri sinällänsä ei ole mitenkään super erikoinen, löytyy siitäkin googlatessa jos jonkinäköistä swatchia. 


Väri on kerrassaan ihana! Hieman tuhkaiseen ruskeaan taittava loistavasti levittyvä creme. Peitti yhdellä kerroksella, mutta tottumus syistä laitoin kuitenkin kaksi. 
Tällä kertaa kun ei huvittanut kauhean monimutkaista kynsitaidetta väsäillä, mutta silti halusin jotain kaunista suklaaunelman kaveriksi, kaivelin koristelulaatikosta ihanat ruusu decalit jota olen hanhiemon lailla hautonut. Minulla on näitä vieläpä kaksi pakettia, ja silti en ole raaskinut niitä käyttää. Kun aloitin niiden asettelemisen kynsille, onnistuin rikkomaan niistä heti kättelyssä kaksi. Siinä sitten pohdiskelin että miten en onnistu yksinkertaisia ja idioottivarmoja decaleitakaan laittamaan kynsille. Laskin kymmeneen, aloitin alusta, ja decalit ja minä pääsimme viimein yhteisymmärrykseen.Olin myös tyytyväinen siihen miten hyvin ISPO sopi ihonvärilleni, eivätkä sormet näyttäneet kuolleen värisiltä.

 


Minulla taitaa olla vielä yksi kokeilematon Brazil kokoelmasta, mutta muuten voisin väittää että onnistunut kokoelma! Laadultaan sekä sävymaailmaltaan. Aurinkokin viimein kurkistelee, joten taidan hyödyntää sään ennenkuin alkaa sataa taas kissoja ja koiria. :)
 

6 kommenttia:

 1. Oih mikä herkkulakka!
  Kukkia ja suklaata, tarvitseeko nainen mitään muuta? :D

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet:) Olen vitkutellut tuon lakan ostoa jo vaikka kuinka kauan, mutta kyllä se nyt vissiin pitää hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) ! Kannattaa hankkia ite ainakin tykkäilen kovasti:)

   Poista
 3. Ihana lakka ja nätit kynnet. :)

  VastaaPoista