perjantai 30. toukokuuta 2014

Maleficent - Pahatar


En kovin usein näe elokuvia, joista pitäisin todella paljon. Mutta muutama päivä sitten olin katsomassa siskoni kanssa uuden Maleficent - elokuvan, ja se oli u-p-e-a! Tykkäsin ihan hirveästi, Angelina Jolie ei edes ole lempinäyttelijöitäni, mutta tässä roolissa suoritti mahtavasti. Tietenkin bongasin myös kynnet jotka halusin tehdä. En vain millään löytänyt kuvaa kohtauksesta jossa ne näin, ja siksi mietinkin olinko nähnyt oikein. Mutta väliäkö hällä kun tuli jokatapauksessa kivat kynnet!
Eikö ole muuten ihan selvät louboutinit ? Mielestäni nämä ovat kauniit kaikessa yksinkertaisuudessaan. Saa tosin nähdä, millaista päänvaivaa näiden pois ottaminen aiheuttaa.. 
Keskimmäinen kuva näyttää muuten siksi noin sotkuiselta, koska kynteni c-kaari on niin voimakas, kuten seuraavasta kuvasta huomaa.

Kynsillä: Zoya Jacqueline sekä Depend 036.
Muuta sanottavaa näistä ei oikein taida ollakkaan muuta kuin että käykää ihmeessä katsomassa kyseinen elokuva, ihan älyttömän hyvä. :)

5 kommenttia:

  1. Tätä leffaa oon oottanu ja oon todellakin menossa katsomaan trailerin nähtyäni joskus taannoin. Uskon kanssa tykkääväni. :)

    VastaaPoista