sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Zoya Payton

Vaikkakin pääsiäistä vietellään, ei minun kynsille tänä pääsiäsenä eksynyt yhtäkään tipu tai pääsiäispupu aiheista lakkausta, vaikka muutaman suunnittelin ei niitä tehnyt mieli taiteilla kynsille. Sen sijaan kynsille kipusi tämä kaunokainen!
Aah! Siis tässä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kuvassa kaksi ohutta kerrosta Zoyan Payton:ia päällyslakan kera. Helppo levittää, ei karkaillut kynsinauhoille ja kuivui nopeasti. Muutoin täydellinen, paitsi että mahdoton kuvata. 
Otin kynsistä varmaan noin puoli miljoonaa kuvaa kunnes luovutin. Mutta ihana se on silti! Tämä onkin ensi kosketukseni Zoyan lakkoihin, on meinaan niin vaikea päästä niihin käsiksi. Mutta kyllä tämän lakan perusteella aion hankkia niitä lisää! 


Pullossa holo hippuset näkyvät selkeämmin, mutta kynnellä efekti on hillitympi, auringon valossa se tulee upeasti esiin! Pullon ulkoasukin on jotenkin hirmu kiva.

Kovasti tosiaan tykkäilin tästä Zoyasta, jos jollain on ehdottaa muita varteenotettavia Zoyan lakkoja niin olisi mukava kuulla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti