torstai 10. huhtikuuta 2014

Laugh out loud

Ajattelin että kun näin kevättä kohden ollaan menossa, looginen askel olisi tässä vaiheessa ollut jotakin pastellista tai pääsiäiseen liittyvää, ja hipelöinkin hetken muutamaa hempeämpää sävyä ja pyörittelin paria ideaa mielessäni.

Jonkunnäköinen aivopieru siinä sitten pääsi tapahtumaan kun kynsille päätyikin kaikkea muuta kuin hempeä keväinen lakkaus.


Jokin eläimellinen veto kaikkeen kimaltelevaan nosti sitten taas päätään kun helmeristä löytyikin tämä kaunokainen! SpaRitual "Out Loud" on upea vihreitten ja sinisten eri kokoisten glitterien sekoitus sinisellä jelly pohjalla. Lakkaus sujui vaivatta ja kerralla tuli juuri sopiva määrä glitteriä.  
 

Tähän merkkiin kompastuin jossain blogissa jota en enää valitettavasti muista, mutta merkki esiteltiin "vegaani" lakkana ja kiinnostuinkin sitten ottamaan kyseisestä merkistä selvää. Pullo ja korkki on tehty kierrätetyista materiaaleista ja lakassa on myös luonnollisia ainesosia. Lakkoja ei ole myöskään testattu eläimillä ja tälle Animalia näyttää peukkua! 

Kynsillä: SpaRitual Out Loud sekä ChinaGlaze Liquid Leather


Lakka olisi peittänyt itsekseenkin muutamilla kerroksilla, mutta päädyin tällä kertaa kerrostamaan sen LL:n päälle. Tosi ihana yhdistelmä! Voi kyllä olla että tämän lakkauksen elinikä ei jää kynsillä kovin pitkäksi, haluan nimittäin siirtyä niihin keväisempiin lakkauksiin pikinmiten :) 

Mutta summa sumarum, SpaRitual antoi minulle ainakin ihan hyvän ensivaikutelman, jos jollain on enemmän kokemusta kyseisestä lakkamerkistä ja SpaRitualin muista tuotteista niin olisi mukava kuulla!
2 kommenttia: