tiistai 15. huhtikuuta 2014

Marjapuuroista siksakkia

En tiedä onko se tämä kevät vai mikä, mutta jotenkin päivät menee ohi vielä nopeampaa kuin ennen. Melkein viikko vierähti tässä postausten välillä, ja tänään sitten totesin että nyt on pakko postata! Ahkerasti on tullut kynsiä lakattua mutta kun säät ei oo oikein suosinut niin ei ole tehny mieli ottaa kuviakaan. Eilen sitten tuli tehtyä niin kivat kynnet että en jaksanut edes huonoista kuvaus viboista välittää, ja kyllähän joukkoon muutama postaus kelpoinenkin kuva eksyi!



Nyt kun nailvinyleistä on lähiaikoina kohistu niin paljon ja on tullut ihailtua jos jonkinnäköistä vinyleillä taiottua manikyyriä, päätin että tommosethan on pakko saada! Mutta vinylitarrat kun ei oikein sopinut tämän kuun budjettiin, piti alkaa pohtimaan vaihtoehtoisia menetelmiä. Kokeilu numero uno alkoikin sitten normaalilla teipillä, jotka leikkasin siksak-kuvioilla varustetuilla askartelusaksilla sopiviksi paloiksi. Teippien leikkaus suijuikin mukavasti ja lätkin sitten teipit siihen niin kivasti CG:n Im not Lion:in päälle. Painelin huolella kaikki teipit ettei alle pääsisi vuotamaan lakkaa. Seuraavaksi tartuin essien Off The Shoulder  marjapuurolakkaan ja aloin varovaisesti sutimaan sitä teippien päälle. Mikä voisi muka mennä pieleen! Annoin lakan kuivua muutaman sekunnin ja sitten rupesin irroittamaan niitä pinseteillä. Ensimmäinen teippi katkesi ja vain pieni pala irtosi kynneltä ja seuraavat kymmenisen minuuttia naapurusto saikin kuunnella ulvontaa " EI MITÄ SÄ TEET EEEIEI ". Kokeilu numero yksi oli siis täysi fiasko. Mutta en suostunut luovuttamaan, vaan samalla kun kirosin ja revin teipinpalasia kynsiltä, pengoin esille paksumpaa teippiä.


Vinyylimainen teippi tuntuikin kädessä heti kivemmalta, ja kaikki sujui taas vaivatta siihen asti, kunnes teipit piti irroittaa. Yritys numero kaksi onnistuikin siinä mielessä paremmin, että teipit kyllä irtosivat kynneltä, mutta sitten teipillä ja minulla olikin hieman eriävä näkemys siitä, että jätetäänkö alla oleva Im Not Lion kynnelle vai ei. Seuraavaksi "kulutin" teipin liima puolta muutaman kerran liimaamalla sen kämmeneen ja pois, jotta se ei sitten liimautuisi niin kovaa kynnelle. Sitten rupesikin lyyti kirjoittamaan, nimittäin jonnimmoiset chevronit sain kuin sainkin aikaiseksi! Varmasti monelta hikipisaralta ja harmaalta hiukselta oltaisiin vältytty niillä oikeilla vinyyliteipeillä..



 Pientä siistimistä sieltä sun täältä joutui tekemään, mutta noin kotitekoisiksi teipeiksi toimi ihan buenosti! Siksakista ei valitettavasti tullut yhtä "terävää" kuin mitä varmasti oikeilla vinyleillä olisi saanut aikaiseksi, mutta tähän oli nyt tyytyminen.




Kynsillä: China Glaze Im not Lion sekä Essie Off The Shoulder.


Onko kukaan muu käyttänyt kotitekoisia teippejä, ja olisiko vinkkejä hieman helpompaan ratkasuun? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti