maanantai 12. toukokuuta 2014

Purple/Pink

Muutama postaus takaperin esittelin ihanaista Mia Secretin Papaya to mango thermalia, ja nyt olisikin vuorossa samaan perheeseen kuuluva Purple/Pink. Tässä pullossa oli nimenä takaetiketissä vain Purple/Pink, korkissa ei ollut toista nimeä niin kuin Papaya to mangossa oli. 

Huomasin heti että tässä lakassa värinvaihdos ei ollut niin voimakas kun edellisessä, ja kahden kerroksen sekä päällyslakan jälkeen väri oli ja pysyi lähes kokonaan liilana. Hirveä pettymys iski että tässäkö tämä nyt oli. Marssin kylpyhuoneeseen hanan alle testailemaan toimisiko se ollenkaan.


No toimihan se! Kylmässä väri on siis liila, ja lämpimässä ihanan purkkapinkki! Mutta vedellä läträilyn jälkeen väri palautui takaisin liilaksi ja siinä pysyi. Papaya to mangossa oli myös shimmeriä jotai tässä ei ollut, creme mikä creme.
 Harmitti ettei lakka ollut samalla lailla liukuväri tyyppinen normitilassa kuten Papaya, joten leimaisin päälle hopealla Konadin lakalla ja kuviolla MoYoun Suki 04 laatasta, laitoin päällyslakan päälle ja kappas; yhtäkkiä lakka olikin kaksivärinen! En tiedä mitä siinä välissä oikein kävi, mutta sen jälkeen lakka oli kynsilllä samanlainen kuin papaya to mango. Hassua!


Tykkäsin kyllä enemmän ehkä keltaisen ja oranssin yhdistelmästä kuin tästä, vaikka ei tämäkään toki huono ole. Mitäs sanotte, kumpi näistä oli kivempi? 
Yksi thermal olisi vielä kokeilematta, katsotaan miten sen kanssa käy. :) 

6 kommenttia:

 1. Tosi hienot kynnet. :) Ihanan väriset ja kivasti sopii tuo leima.

  VastaaPoista
 2. Mun on pakko saada tollasia lakkoja! Tosi kauniit kaksivärisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi kivoja, tilasin omani jt cosmeticsilta :)

   Poista
 3. Sulla on ihana blogi! Luin läpi postaukset ihan innoissaan... By the way, se toinen thermal-lakka oli enemmän mun mieleen, vaikka tääki on kyllä aikas ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, kiva kuulla että tykätään ! :) ♥ Joo mäkin kyllä tykkäilin ehkä enemmän siitä ;)

   Poista