torstai 8. toukokuuta 2014

AmazON...AmazOFF

Ajattelin sujauttaa tähän väliin vielä yhden kaverin OPI:n Brazil kokoelmasta, kun edellisessä postauksessa mainitsin että yksi on vielä kokeilematta. Lakkauksen ovat melko yksinkertaiset mutta ajattelin nyt kuitenkin julkaista. 

Amazon..Amazoff on syvän sinivihreä sävy, ja tämä oli jälleen yksi lakka, jonka ostamista jouduin hetken aikaa pohdiskelemaan. Sävy on melko uniikki, eikä minulla ollut mitään lähellekkään samanlaista, mutta jotenkin sinivihreä tuntui niin vieraalta. Kuitenkin bongasin kivan OPI alen eräs päivä, joten lakan jättämistä hyllyyn ei voinut mitenkään perustella. Kuitenkin pullon kotiuttamisen jälkeen pyörittelin lakkaa monta kertaa käsissäni ja laitoin takaisin laatikkoon. Vihdoin otinkin härkää sarvista ja pakotin itseni keksimään sillä jotain. 


Jotkut ovatkin saattaneet jo huomata toistuvan kaavan blogissani, kun sää huononee, niin huononeekin kuvatkin. Mutta eiköhän kuvasta nyt olennaisen erota?
Lakkaamisen jälkeenkin pällistelisen kynsiäni jonkin aikaa ja hämmästelin. Itseasiassa en ole vieläkään vakuuttunut sävyn sopivuudesta minulle, joten voi olla että tämä kaunokainen jatkaa matkaansa uuteen kotiin. :) 
Mutta koostumus ja levittyvyys olivat jälleen moitteettomia! Kaksi kerrosta muilla paitsi keskisormella, jossa pohjalla OPI Skull&Glossbones, kerros OPI Fireflies helmiäistä sekä leimattu kukka China Glaze Tongue & Chic:llä.

Kynsillä: OPI Skull&Gossbones, OPI Amazon..Amazoff, OPI Fireflies sekä China Glaze Tongue&Chic.
Tein pientä kokeilua myös Fireflies lakalla. Vaaleiden sävyjen päälle se toimii selkeästi parhaiten, sillä se ei muuta alla olevaa sävyä muuten kuin lisää pinen helmiäsmäisen efektin, mutta tummempien sävyjen päälle laitettuina muutos on rajumpi. Esimerkiksi Amazon Amazoff muuttui melkein tumman vihreän kromin näköiseksi.

Tulipa höpöteltyä vaikka oli yksinkertaiset lakkaukset, hupsista! Toivottavasti jaksoitte lukea:) 

2 kommenttia:

  1. Tuosta ylimmästä kuvasta ei ainakaan huomaa "sään huononemista" - päinvastoin mä just ajattelin että onpa näin tuoreessa kynsiblogissa hyviä kuvia ja samaten nättejä lakkauksia. Itselläni kyllä joskus on samaa vaivaa, kunnollista lightboxia kun ei vieläkään ole, yksi päivänvalolamppu vain ja sen kanssa on pärjäiltävä synkemmillä keleillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) no sama täällä, lightboxi on ollut hankintalistalla ikuisuuden.. olisi kyllä ihanaa että ei tarvis niin paljon tapella valaistuksen kanssa :(

      Poista