keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Överit mehujäät

Olin halunnut jo pitkään käyttää Orlyn Melodius Utopiaa, koska se on oikeastaan ainoa vaalean keltainen lakkani, ja koska olen lakannut sillä aikaisemmin vain kerran. Muistuikin sitten aika nopeasti mieleen, miksi lakka ei ole saanut enempää aikaa parrasvaloissa; koostumus on surkea. Todella vetistä, raidoittuu ja kolmennellakin kerroksella nähtävissä oli vielä kaljuja kohtia. 


Melodius Utopia on erikoinen sävy, vaaleankeltainen crelly jossa on kuparisen punaista shimmeriä. Ajattelin ensin yhdistää sen kanssa hopeaa vesimarmoroinnilla, mutta en löytänyt sopivaa yhdistelmää. Jotenkin sitten laatikoita kaivaessa käteen osui OPI:n Elephantastic Pink. Aivot jäi johonkin narikkaan kun aloin sutimaan sitä kynsille hienon vision saatuani. 


Joo. Otsikon mukaisesti näistä taisi pikkasen överit tulla:D Tuleeko kellään muulla muuten näistä mieleen Twister mehujää?
 Mutta tulihan ne pääsiäiskynnetkin sieltä viimein näemmä! Se on joku tässä auringonvalon määrässä mikä laittaa tekemään aina vaan enemmän värikkäämpiä ja hullunkurisempia kynsiä.


Kynsillä: OPI Elephantastic Pink sekä Orly Melodius Utopia.

Mutta minun mielestä kesällä saakin vähän kokeilla erikoisempia kynsiä ja leikkiä väreillä :) Loppujen lopuksi, nämähän ovat vain kynnet. Vain taivas on rajana! 

Ovatko nämä kynnet ihan liian räväkät vai ei? Onkos kellään muulla kyseistä Orlyn lakkaa? :)

6 kommenttia:

 1. No mutta hyvin peittyy huono koostumus muuten hyvin rakennellun manin alle! :)
  Nätti sävyhän tuo Melodious U on kyllä, mutta mulla toimii Lemonade varoittava esimerkkinä Orlyn keltaisista joten en oo sitten haksahtanut tähänkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No mä justiin katoin sitä Lemonadea ja arvelinkin et se on varmaan samanlaista lirua :/ höh!

   Poista
 2. Makiat kynnet. Ei tosiaankaan liian räväkät. Voiko olla liian räväkät kynnet? :D

  VastaaPoista
 3. Ihan selkeet Twisterit, mutta sehän on vaan hyvä asia. Tulee kesäfiilis :) Heitin sulle hasten mun blogiin, mikäli kiinnostaa. :) http://terveisinnoora.blogspot.fi/2014/05/the-totally-doable-i-have-life-challenge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) No mutta minähän otan haasteen vastaan;)

   Poista