maanantai 5. toukokuuta 2014

Potkupuku huone ja tyhmät pilkut

Harmittaa, kun en enää kuollaksenikaan muista mistä olin näihin inspiraationi saanut. Näin jossain kuitenkin kuvan jossa oli pilkkuisen pohjan päällä pronssisia sulkia ja minun mielestä se oli ihana yhdistelmä ja halusinkin kokeilla miten se toimisi kynsillä. 

Huonosti. Pilkkutikku ei halunnut tehdä samankokoisia pilkkuja, (syy on tietty aina välineissä, ei tekijässä) ja leimaukset meni vähän sinne päin. Essien Romper Room kuitenkin oli ihana oma itsensä! Kaksi helppoa kerrosta antoi edes vähän mielen rauhaa.


Ajattelin jotenkin pääseväni helpommalla kun ryhdyin tekemään pilkkuja akryylimaalilla, turha toivo. Pilkut sen kun on ja pysyy eri kokoisina. Joku päivä vielä saan selville sen salaisuuden mikä pilkkutikun käyttössä piilee. 

Iloinen yllätys oli myös Konadin pronssinen leimauslakka, nimittäin olin muistelevinani että kyseinen lakka leimaisi ihan älyttömän huonosti, mutta omani ainakin toimi loistavasti siihen asti kunnes itse munasin prosessin aamuisilla kofeiini tärinöilläni.

         Kynsillä: Oumaxi valkoinen akryylimaali, Essie Romper Room sekä Konad Special Polish.

Mutta kyllä näitä kynsiä jakselin silti katsella, vaalenapunainen on aina varma valinta :) Mukavaa viikon alkua kaikille!

2 kommenttia: