tiistai 12. elokuuta 2014

Paisley nubbins

Hei kaikki ihanaiset! Kyllä, näette oikein, sain aikaiseksi viimein kirjoittaa blogipostausta. Blogi hiljaisuutta ei selitä mikään muu kuin se, että kuuma ja ei kauhean kynsi ystävällinen kesä on tehnyt pitkistä kynsistäni selvää, ja näin ollen  olen tympääntynyt hetkellisesti kynsien laittoon kokonaan. Olen lakannut yksittäisillä väreillä ja koristellut yksinkertaisilla leimoilla, mutta olen kokenut nöpökynteni olleen liian huonokuntoiset kuvattavaksi. Nyt sitten sain pikku inspiksen laittaa jotain monimutkaisempaa kynsille, ja sain aikaiseksi ottaa kuvatkin! 


Yön pikkutunneilla rupesin nypertämään paisley-kuviota kynsille, alla liukuväri tehty Essien Lilacism sekä Mint Candy Applella. Yksityiskohdat on tehty valkoisella akryylimaalilla. Pitäisi hankkia parempi pensseli, kuvioista nimittäin tuli liian paksua omaan makuun, mutta näillä mennään.
Tosiaan kynsinauhat ovat repeilleet ja kynnet muutenkin aika kehnossa kunnossa, mutta halusin silti väkerrellä jotain. Tein pieniä muutoksia kynsien hoitorutiiniin, saa nähdä tuottavatko ne tulosta. 


Vaikka kynsien osalta kesä ei ole ollut menestys, on muuten tullut vietettyä lomaa hyvässä seurassa nauttien. Mitenkäs muilla on mennyt, onko kynnet pysynyt kasassa ja kesä sujunut mukavasti? :)

15 kommenttia:

 1. Upeat lakkaukset. Mulla ei kynnet oo oikein pysyny kasassa ja lakkaaminen ei oo huvittanu kauheana ku ne ei kuivu ikinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kesä selkeesti koettelee kyllä kynsiä, tulee kaikkea muuta touhua ja kynsien hoitaminen unohtuu.. :s

   Poista
 2. Miten oot jaksanu näpertää noi kuviot?:o mulla menis hermot jo ekassa kynnessä. :-D Tosi upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sulla tuu sellasta fiilistä ikinä että tekee mieli näpertää jotain tosi yksityiskohtasta? :D Mulla tulee! Kiitos :))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos :3 Jotenkin nyt kun kattoo nii ne näyttää kuvissa ihan ameeboille.. :D

   Poista
 4. Luulin että noi on leimat :o tosi upeet :)

  VastaaPoista
 5. Upeat! Todella tarkkaa jälkeä! :)

  VastaaPoista
 6. Onpas nätit! En ikinä jaksais väkertää tuollaisia koristeluja jokaiseen kynteen :D Mun kynsistäni teki myös kesä selvää jälkeä, ja pakonomaisesta hoitamisesta huolimatta vieläkään ei olla selvillä vesillä vaan liuskottumia ja halkeamia on yhä. Snif. Jospa tää tästä kohta helpottaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ! Ajattelen kauhulla jo syksyä ja talvea, eihän nää tuu sillon selviimään mitenkään :(

   Poista
 7. Waaaaaaaauuuu!!!!! Nyt on kyl niin hienot, että huh!! :)

  VastaaPoista