lauantai 16. elokuuta 2014

UNICORNS!


Vesimarmorointia jälleen! Sävyiksi valikoitui taas punaisen sävyjä, sillä haluisin päästä käyttämään BPS:ltä saamiani suloisia rusetteja. Ideana oli että voisin dipata mukiin monta sormea kerralla, ja näinollen säästää hieman aikaa (jonka kyllä otin kivasti takaisin kun aloin putsailemaan sormia, en nimittäin vaivautunut teippaamaan kynsien ympäriltä.. genius!), joten piirtelin kippoon tällä kertaa satunnaisia kuvioita.

Linkit ovat vain teitä helpottamasssa, en hyödy niitten klikkailuista mitenkään. :)


Dippasin kaikki sormet peukaloa lukuunottamatta, ja tälläistä sieltä tuli! Ihan kiva kuvio! Kaikille sormille vähän erilaista. Lakoiksi valikoitui OPI:n Casino Royal sekä Elephantastic Pink. Lakat marmoiroivat kohtuullisen hyvin, hieman ehkä oli takkuilua leviämisen suhteen. Päälle lätkin sitten kerroksen China Glazen Fairy Dustia. Rusetit liimasin kynsiliimalla, ja hyvin pysyivät kaksi päivää moitteetomasti, hiuksien pesusta ja siivoilusta huolimatta. No, peukuthan jäi vielä marmoiroimatta ja hetken aikaa punnitsin vaihtoehtoja ja haeskelin inspistä. Olen viime aikoina kuluttanut kohtuuttoman paljon aikaa youtubessa katsellen professionalDQ:n videoita, ja hekotellen hulvattomille videoille. Jos et ole aikaisemmin törmännyt kyseiseen kynsitaikuriin mene ihmeessä katsomaan, aivan älyttömän hauskaa katseltavaa! :D Tästä inspiroituneena peukkuihin tein yksisarviset akryylimaaleilla! Jälki ei ole täysin virheetöntä, mutta hauskat ponit niistä tuli silti. Tulihan näistä aika tyttömäiset hömppäkynnet, mutta välillä on kivaa vähän hömppäillä :) 

17 kommenttia:

 1. Ihanat marmoroinnit!
  Pinkin ystävänä ihmettelen miten itselle ei ole tullut mieleen marmoroida pinkillä?!? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha marmoroi ihmeessä! Kivan näköistä saa aikaiseksi. :)

   Poista
 2. Kivat kynnet!! Noi yksisarviset suorastaan kruunaa kokonaisuuden ja hyvin oot maalaillu oikeaankin peukkuun, vaikka ehkä siitä vähän erottaa että oot oikeakätinen? ;) Mulla itelläni ei tuu vasurilla aina oikein mitään tarkkuutta vaativista hommista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo totta, perhanan hankalaa vastakkaiseen käteen piirrellä, mutta harjoitelulla saa sentään jotain aikaseks ;)

   Poista
 3. Vähänkö nää on ihanat! :) onnistuneet marmoroinnit ja super suloiset yksisarviset!!

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän upeat marmoroinnit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä kertaa onnistui ihan mukavasti, vaikka sain kyllä aikamoisen sotkun aikaseksi :D

   Poista
 5. Aivan upeat! Ja todella hauska idea :D

  VastaaPoista
 6. eikä, miks mä en osaa marmoroida!!! ihanaa jälkeä ja noi ponit on aivan huiput :D

  VastaaPoista