lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kiko kosmetiikkaa + kesäiset kynnet

Muu perheeni oli lomailemassa ihanaisessa Italiassa viikko takaperin, ja ohjeistin äitini ja siskoni nappaamaan mukaan Kikon kynsilakkoja jos niitä sattuisi eteen. Lomailu sijoittui Pohjois-Italiaan Piamonten alueelle, ja siellä ei pahemmin Kikon liikkeitä ollut. Onneksi Milanon lentokenttä tarjosikin kattavan valikoiman Kiko kosmetiikkaa. Äitini innostui ostamaan myös muutakin kuin kynsilakkoja, sillä tuotteitahan ei ole hinnoilla pilattu. 


Itse en ollut edes tietoinen muun Kiko kosmetiikan olemassaolosta, joten olikin iloinen yllätys saada kaikenlaista kokeiluun. Mukana oli myös paikallista kosmetiikkaa Cortemiglian alueelta, ihana käsirasva sekä kuorintavoidetta. Suloiset pitsikorvakorutkin oli vielä mukana, eikö ole suloiset! 



Ripsiväri tuli oikein kauniissa tuubissa, ja oli varustettu melko paksulla harjalla. Vaikka tuubissa lukee "extra volume", ei kyseisellä ripsarilla mitään mega tuuheita ja pitkiä ripsiä saanut. Harja kylläkin erotteli ripset hyvin ja antoi tasaisen kerroksen ripsiväriä, vähän piti varoa ettei tullut kerralla liikaa ja samalla paakkuja. Kivan kevyet ripset tällä saa perus päivämeikkiin, voi olla ettei tämä silti suosikki ripsiväriksi mene. 


Sininen on luomivärinä ehkä viimeisin mitä itse ostaisin, ja siksi olinkin varma ettei tätä tule kovasti käytettyä. Pienten testailujen jälkeen kuitenkin yllätyin iloisesti sävystä. Vaikka sävy paletilla näyttääkin intensiiviseltä, on se levitettäessä melko vaalea, ja minun makuuni juuri sopiva. Paletilla väri myös yrittää huijata olevansa shimmerinen, mutta iholla se on matta. Tykkään!


Sitten itse asiaan eli kynsilakkoihin! Äiti kysyi että minkälaista sävyä kaipailisin, ja ainoaksi ohjeeksi annoin "laivaston sininen". No ilmeisesti sävyvalikoimaa oli niin rutkasti että äiti ei halunnut ottaa sävyjen suhteen riskejä, vaan otti vähän kaikenmoista sinistä. Kauniita sävyjä kaikki! 
Vasemmalta lähtien sävyt 335 (Blue Inchiostro), 475 (Tropical Blue), 381 (Purple Gray) ja 856 Pearly Jeans. Tikuilla on jokaista sävyä kaksi kerrosta. 


Teinkin heti ihanalla Tropical Blue:lla pitkään suunnittelemani perhoskynnet. Iihana ihana sininen, sävy on ehkä hieman virheämpään taittavampi kuin kuvassa. Pullossa lakassa näkyy olevan hieman multi chrome tyyppistä vivahdetta, mutta ei kynnellä. Peitti hyvin kahdella kerroksella ja tykkäilin myös Kikojen sudeista, sopivan jämäköitä. 


Huh tulipa pitkä postaus! Mutta mitäs tykkäsitte Kikoista? Omistatteko jotain muutakin Kiko kosmetiikkaa, ja mitä tuotteita suosittelisitte? Itse aion kyllä tutustua muuhunkin Kikon tarjontaan. :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

16 kommenttia:

  1. Kivoja tuliaisia olet saanut :) Mä olen vuosien varrella omistanut jos jonkinlaista tuotetta Kikolta ja pääsääntöisesti olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteisiin. Lakkojen lisäksi ainakin valokynä on ihan lempparini; aivan tajuttoman riittoisa eikä todella ole hinnalla pilattu.
    Olen itse lähdössä tänään Portugaliin ja sovittiin jo miehen kanssa, että voin heti huomenna tehdä hyökkäyksen Kikoon armotonta kosmetiikkashoppausta varten :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha oikein! :D Kiva kuulla, pitää päästä kyllä itsekin testailemaan jotain muitakin tuotteita :)

      Poista
  2. Mulla ei ole vielä mitään Kikon kosmettiikkaa siunaantunut, mutta ilmeisesti ainakin niiden nestemäiset eyelinerit ovat ihan huippuja. Toivottavasti pääsen joskus testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa hyvä tietää! :) Näiden perusteella uskallan kyllä suositella :)

      Poista
  3. Hienot perhoskynnet, mullakin itseasiassa täsmälleen sama koristelutyyli kynsillä nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Perhoskynnet on just sopivat kesään, ja aika helpotkin ! :)

      Poista
  4. Ihanat perhoset! Ja tuo lakka sopii ihan täydellisesti tuonne alle! :)
    Mullakaan ei oo yhtään Kiko kosmetiikkaa - lakat kyllä houkuttaisi. Ehkä vielä joskus :)

    VastaaPoista
  5. upeat perhoset ja kaunis tuo kikon lakka <3 Toinen meidän blogista on Espanjassa, tähän mennessä tuossa 5 Kikoa mulle ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hyvä ;) Ne onkin niin halpoja että ei ees tee pahaa tuoda niitä matkalaukullisen verran!

      Poista
  6. Ihania lakkoja! Mun yks kaveri (jätkä, mutta onneksi varsin naisellinen sellainen) on myös lomailemassa Italiassa ja laitto mulle just vähän aikaa sitten kuvat neljästä ostamastaan Kikon lakasta ja kysy että käykö hakemassa vielä lisää :D:D Hahhah. Kiva kun on diilereitä.

    Ja nätit lakkaukset hei :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hyvä homma! :Dd Kai sanoit että niin paljon vaan kun matkalaukku vetää?

      Poista
  7. Aivan ihana toi Tropical Blue! Toivottavasti törmäisin siihen ens viikolla Saksassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös! :) Joo kannattaa kotiuttaa, tossa tikulla vähän hämäsi että olisi ohutta kamaa, mutta kynnelle riitti helposti 2-3 kerrosta :)

      Poista