tiistai 24. kesäkuuta 2014

Sivuttaista pitsiä

Olin jo miitin jälkeen tohkeissani jatkamassa meneillään olevaa haastetta, mutta postista tupsahtikin yllätäen paketti joka toi mukanaan oikein kivoja ylläreitä. Nimittäin Born Pretty Store lähetti minulle testattavaksi muutamia kiinnostavia juttuja, ja tässä olisi niistä toinen. 

Mahdollisista linkkien klikkailuista tms. en hyödy mitenkään. ;)


Nyt heti alkuun täytyy mainita, että kyllä vähän jännitti avata tämä tarrapakkaus, koska tarrat. Ne harvat kerrat kun olen itseäni päättänyt tarrojen takia kiduttaa, olen poikkeuksetta joutunut otsasuoni pullistellen jättämään projektin kesken. Niiden kanssa vaan ei voi onnistua. Noh, rumpujen pärinää kiitos..


Success! Tarra liuskoja oli pakkauksessa siis yhteensä neljä, ja kahta eri leveyttä. Tarrojen irroitus oli oikeastaan ainoa vaikea paikka, sillä tarrojen ryökäleet olisivat halunneet katkeilla vähän mistä sattuu. Leikkelinkin siis ne heti pienemmiksi paloiksi. Kuitenkin kynnelle ne saatuani asettuivat ne ihan nätisti! Laitoin päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa, ja kulmat eivät jääneet törröttelemään mistään. Lisäsin vielä kavereiksi fuksian pinkit paljetit, jotka sitten kivasti vuotivat väriä kun laitoin päällyslakan.

Alla on kaksi kerrosta Essien Madmoisellea, ja sivuttaisranskis on tehty OPIn My Boyfriend Scales The Walls lakalla. Lakkaukset oliva kynsillä 2 päivää, ja tarrat pysyivät kivasti paikallaan. Jos olisin pitänyt pidempään, päällyslakkaa olisi voinut vielä lisätä vaikka kerroksen, että kulmat olisivat varmasti pysyneet hyvin kynnellä. :)

Jos joku kiinnostui pitsistä enemmän, tästä pääsee suoraan katsomaan niitä!
Lopuksi vielä muistuttaisin alennuskoodista, jolla saa 10% alennusta.Mitäs tykkäsitte? Uskallaudutteko käyttämään tarroja kynsillä ?

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet ^^. Ja tykkään muutenkin blogistasi. :)

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet. Nuo pinkit paljetit passaa hyvin tähän kokonaisuuteen, antavat hyvän säväyksen vinoon ranskikseen ja pitsiin.

  VastaaPoista
 3. Ihanan naiselliset kynnet! <3 Itse vierastan tarroja, ne harvat kerrat ku läntänny tarroja kynsiin, on ne törröttäny rumasti. :S Mulla on kaarevat kynnet ja tuntuu ettei mitkään muut kuin decalit istu nätissi näissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne tarrat tosiaan aika pirun hankalia noin yleensä, tässä teinkin poikkeuksen kun oli niin nätit! Mutta decalit on kyllä mullekkin enemmän mieluisia ! :)

   Poista
 4. Aika komeat! Upeat nuo pitsit :)

  VastaaPoista