maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kynsibloggaajien miitti osa 2

Viime postauksessa tulikin jo esiteltyä miitin tapahtumia enemmän, ja nyt syventyisinkin goodie bagin sisältöön. Pienet muovipussit olivat pullollaan kaikkia ihanuuksia! Piti muistaa aina välillä pyyhkäistä kuolat suupielistä, kun oli niin ihania lakkoja että.


Kauneudenkaupalta saatiin OPIn lakat, Minnie Style ja Super Bass Shatter, ihana OPIn seinäkalenteri joka ei ole kuvassa siksi että se pääsi heti seinälle! Lisäksi mukana tuli vielä OPIn kynsiviila. 

Consult Ladylta tuli China Glazen lakat, jokaiselle taisi alunperin tulla vain yksi, mutta vaihtelin ja sain mukaani toisenkin China Glazen. Pinkki on Limbo Bimbo ja kaunis sininen on ilmeisesti Sexy in the City, omastani nimittäin oli pudonnut pohjatarra pois. Mukana tuli myös ihanalta tuoksuva Body Drench Sun Splashed Mango kosteusvoide, joka on jäänyt kuvista jotenkin pois. Höh!

NailCityltä taas tuli Zoyan lakat. Minulla kävi tuuri, ja sain Vegan! Siis todella kaunis kimalteleva glitter tekstuuripläjäys! Se oli ensimmäinen jota lakoista kokeilin kynsille ja.. apua, ei se sopinut minulle jotenkin yhtään! En suostu luovuttamaan sen suhteen vielä, niin kaunis se ainakin pullossa on..

Pussissani tosiaan oli myös Essien Fashion Playground, mutta vaihdoin sen Sexy in the Cityyn, sillä minulta löytyy jo Essien Mint Candy Apple, ja se oli melkein täydellinen dupe sille, ainoa ero oli seassa oleva shimmer. Jokainen sai myös joko L'orealin tai Maybelinen lakan, ja minä sain L'orealin Jeans Effect lakan nimeltään Jean and Tonic. Hauska persikan värinen tekstuuri!

Kuvissa olevat Essencen Cool Breeze ja Ciaten Members only ovat Rakkauspapaijalta kirppistelyn yhteydessä ostettuja lakkoja, nam! 


Lopuksi vielä omat miittikynnet, jotka oli samana aamuna paniikissa sutaistut. Onneksi idea sentään oli valmiina, ja lakat valittuina. Pohjalla on OPIn Samoan Sand, ja tummempi ruskea on Kure Bazaarin Cappucino. Valuvat jäätelöt ovat sitten kaikki Nicole by OPIn Roughless kokoelmasta, herkkuja tekstuureita. 
Vielä kerran kiitokset kaikille sponsoreille, osallistujille ja eritoten järjestäjille, kyllä taas bloggaajia hemmoteltiin ;) !


6 kommenttia:

 1. Nuo jätskikynnet olivat kyllä mainiot! Niitä katsellessa iskee paitsi jäätelönnälkä niin myös vähän kynsikateus kun sulla onnistuu pitää noin pitkiä kynsiä...

  Oli hauska tavata miitissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin! :) Haha kiitos, tosin juuri muutama päivä sitten oli pakko viilata aika paljon lyhyemmiksi kun ne alkoi olemaan liikaa tiellä :D Ja osa kynsistä tahtoo pituuden myötä kasvaa vähän vinoon, ärsyttävää :/

   Poista
 2. Makiat kynnet. Ihan kuin jäätelöä valuis sun sormenpäistä... Nam!

  VastaaPoista