lauantai 28. kesäkuuta 2014

Timanttiset rusetit

Tässä postauksessa esittelisin vielä toisen tuotteen, jonka Born Pretty Store lähetti minulle. Kyseessä ovat ihanat timanttiset rusetti kynsikorut! Aikaisemmin en olekkaan tällaisia kynsikoruja omistanut, joten olivat oikein mieluisa testattava siinä mielessä. 

Linkkien klikkaaminen ei hyödytä minua mitenkään, ne ovat vain auttamassa teitä lukijoita. :)
 

Koska tällaisten korujen käyttö oli aivan uutta minulle, tein pientä tutkimusta siitä, miten moiset kannattaisi kiinnittää. Lopuksi päätin kiinnittää ne vain päällyslakalla, sillä pienen testailun jälkeen totesin että jos rusetit haluaa vielä tämän elämän aikana pois, ei kannata käyttää kynsiliimaa. 


Siis niin kauniit! Nyt varmaan moni miettii että "Toihan nyt jää joka paikkaan kiinni!" mutta voinkin kertoa toista! Kertaakaan ei jäänyt hiuksiin tai muuallekkaan kiinni. En tiedä oliko kyse silkasta tuurista, mutta pääasia että rusetti ei haitannut menoa! Rusetin voi myös tietysti asetella toisinpäinkin, niin että roikkuva osa on kynnen vapaata kasvua kohti. Minusta tuntui loogisemmalta laittaa roikkuva osa kynsinauhaa kohti. 


Rusetin kavereiksi pääsi Essien uudesta neon kokoelmasta I'm Addicted sekä China Glazen Glistening Snow.  
Jos rusetit mielyttivät silmää, pääset tutustumaan niihin lähemmin tästä.

Rusetit olivat kynnellä vain yhden päivän, ja varmasti olisivatkin pysyneet pidempään ellen olisi ottanut niitä pois. Pelkäsin hukkaavani ne ! :D
Lopuksi mainostaisin vielä kerran alennuskoodia, jolla saat Born Pretty Store tilauksestasi 10% alennusta.Olivatko rusetit kivoja, vai liian yliampuvia? Tykkäätkö itse käyttää kynsikoruja, ja jos tykkäät niin millaisia?

16 kommenttia:

 1. IIIIHANAT! <3 Mä rakastan kaikennäköisiä rusetteja ja tuo taitaa olla yksi kauneimmista näkemistäni! :)

  VastaaPoista
 2. Hienot! :) mä olisin kyllä laittanut ton toisin päin koska eiks se oo nyt suurimman osan ajasta väärin päin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hmm, voit olla oikeassa :D Aattelin sen roikkuvan osan näyttävän kivemmalta noin päin, mutta senhän voi tietysti sitten liimailla niin päin kun haluaa :)

   Poista
 3. Hieno rusetti. Voipi olla, että joku kerta mun ostoskoriin päätyy joku tälläinen roikkuva yksilö :) Ja ihana Essien sininen! Ah <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo on kyllä silkkaa rakkautta toi essie :)

   Poista
 4. Onpa hieno rusetti ja kynnet! :) itsehän kiinnitin niitit pikaliimalla, joten katsotaan onko ne vielä joulunakin kynsillä... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Hahah voipi olla ;) Kyllähän ne raivokkaalla repimisellä ja hinkkauksella luultavasti joskus irtoaa !

   Poista
 5. Ihanat kynnet ja nätti tuo kynsikoru. <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet! Ja toi nalle tossa kynsikorussa on niin söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiäks mä en ees ollu huomannu että se näyttää nallelta! :D Kiitoksia :)

   Poista