tiistai 3. kesäkuuta 2014

The totally doable 'I have life' nail art challenge!


Instagramin puolella varmasti monelle tutuksi tulleet Californianailsin järjestämät haasteet on aina vaikuttanut mielenkiintoisilta, ja monta kertaa on pitänyt osallistua, mutta ei ole mukamas ollut tarpeeksi aikaa. No tälläkin hetkellä on monta rautaa tulessa, mutta katselin tämän kuun haastetta ja se vaikutti niin kivalta etten malttanut jättää väliin.

01 The Sky. Mieleen tuli ensimmäisenä sininen kirkas taivas ja pilviä, mutta se tuntui liian lattealta idealta. Seuraavaksi tulikin mieleen auringonlasku. Tein pohjaksi liukuvärin noin miljoonalla värillä (CG Liquid Leather, OPI Casino Royale, OPI I Just Can't Cobe-Acabana, A-England Elaine, Depend 391 sekä CG Fairy Dust) Ja päälle tein mustalla ja valkoisella akryylimaalilla yksityiskohtia. Suhteellisen onnistuneet tuli, jos vertaa aikaan jonka näihin käytin. En vaivautut teippaamaan tai laittamaan Peel-Offia kynsinauhoille, ja mustaa lakkaa olikin ah niin ihanaa puhdistella kynsinauhoilta. Jos olisin uhrannut hieman enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä olisi jäljestä voinut tulla hieman siistimpää. Aikataulusta sen verran, että en usko että pystyn pysymään tahdissa. Teen haasteen jokaisen kohdan kyllä, mutta julkaisupäivät saattaa heitellä. Huomenna olisi jo seuraavan vuoro, ja en usko että kerkeän vielä silloin sutimaan uusia. 

Seuraavaksi onkin kiva aihe, tiedän jo mitä aion tehdä ;) Aikookos kukaan muu osallistua? 

14 kommenttia:

 1. Hauska haaste ja hienot kynnet toteutit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo vaikuttaa kivalta, katotaan miten saan homman etenemään :D

   Poista
 2. Nää on niin upeat! Tulee mieleen joku arabian-yö tms. :) Toi glitter tekee tuohon tähtitaivasfiiliksen, ah. ♥

  VastaaPoista
 3. Mä oon aina näitä katellut, mutta teen vieläkin 31. päivän kynsihaastetta ja olen aloittanut sen vuosi sitten, joten en todellakaan usko että pystyisin pysymään aikataulussa. :D Nää sun kynnet on kyllä todella onnistuneet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin varmasti venyy pidemmäksi kuin kuukausi :D

   Poista