perjantai 6. kesäkuuta 2014

Day 04: Disney


Pienempänä nassikkana rakastin disney leffoja yli kaiken, ja kotoa löytyikin VHS kasetteja joka lähtöön. Yksi ehdottomista lemppareista oli kuitenkin Pocahontas. Kappale "Colors of the Wind" inspiroi minua näihin kynsiin. Kuuntelin kyseistä kipaletta nonstoppina samalla kun laitoin kynsiä ja fiilistelin. Harmi että VHS koneisto on jo siirtynyt ajasta ikuisuuteen, joten leffojakaan ei voi enää katsoa. Tietty DVD versiot on kaikista tainnut tulla, mutta eihän se ole sama asia. ;)


Pohjalla on ehkä ihanin sininen ikinä, Essien Bikini So Teeny. Vaaleansininen creme, ja seassa hopeaa shimmeriä. Peittävyys toki ei ole Essien parasta, kolme kerrosta vaadittiin tasaiseen lopputulokseen. Päälle sudin leveällä pensselillä (en tiedä virallista nimitystä, mutta banneristani löytyy sellainen) sinisellä, vaaleanpunaisella sekä turkoosilla akryymaalilla, ja lehdet ovat myös veteen laimennetuilla akryyleillä tehty. Jokseenkin mukiinmenevä lopputulos! 

Mitäs tykkäsitte ? Mikä on sinun mielestäsi paras Disney leffa ? :) 

12 kommenttia:

  1. Tosi upeat! Tosi hyvin oot saanut ton tuulisen taustan, näyttää tosi aidolta!:)
    Munki lemppari oli Pocahontas, ja Anastasia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ei koskaan pienempänä tota Anastasiaa tullut katottua, itseasiassa en ookkaan varma oonko nähny sitä ollenkaan.. apua onko olemassa disney leffa mitä en oo nähnyt, ei käy!! :D Pitää korjatakkin tää asia pikinmiten!

      Poista
  2. Ihanat kynnet, väritkin valittu hyvin :3 Kyllä meikäläisen lemppari Disney-leffoista taitaa olla Tuhkimo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuhkimo oli myös hyvä! Siin oli hyvät kipaleet myös ;)

      Poista
  3. Me käytiin kattomassa pocahontas silloin joskus Hartwal Areenalla! :D Eli yksi lemppareistani myös! Ja kynnet on ihan täydelliset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitääh epistä! Mä en oo viel myöskään päässy kattomaan Disney on Icea :( Kiitos ♥

      Poista
  4. Oi nää on nii hienot yhet mun lempparit sun kaikist kynsistä!!!

    VastaaPoista