torstai 19. kesäkuuta 2014

Kynsibloggaajien miitti 14.6

Olen varmasti miitin viimeinen, joka tätä postausta kirjoittaa ja vilkkaimmat lukijat ovatkin varmasti saaneet lukea tämän jo moneen otteeseen, mutta jos vielä kerta kiellon päälle. Elikkä nyt saatte hieman kuulla, miten Helsingissä järjestetty kynsibloggaajien miitti meni! Ihanaiset järjestäjät Viveka Pitkät Kynnet,Suvi Passion for Nails ja Hanna Kynsipöllö kosmetiikkapuussa olivat nähneet kauheasti vaivaa, ja järjestäneet oikein ihanan päivän.
 
Lauantai aamun herätys oli paniikintäyteinen, sillä en ollut edes aloittanut miittikynsieni tekoa. Aamukahvit tulille ja kynsilakkasudit heilumaan, ja sain kuin sainkin kaiken valmiiksi. Onneksi Viveka jonka luona miitti pidettiin, asui todella lähellä, ja matkaan ei mennyt kauaa. Aluksi tarjolla oli alkumaljat, ja samalla itselleen sai askarrella nimilapun. Kaikki esittäytyivät, ja sen jälkeen siirryttiin syömään tarjolla olevia suolaisia ja makeita. 


Herkullisen kakun miittiin oli taiteillut marsispossu. Ei olisi millään raaskinut leikata noin kaunista kakkua! Jos oikein muistan, sisältä löytyi suklaata ja mangoa, oli muuten ihan älyttömän hyvää. :) Cloetta oli myös sponssanut karkkeja joita taustalla vilkkuu, makuina uudet Comedy ja Crime. Hedelmä namit oli mun lempparit! Onneksi jokaiselle bloggaajalle olikin oma pussukka minkä sai kiikuttaa kotiin, goodie bagin sekä OPIn kalenterin kera! 


Kaiken syömisen ohella kisailtiin myös tietovisan merkeissä, ja myös OPIlta tuli käymään ihastuttava Viola, jonka kanssa saatiin kivaa keskustelua aikaiseksi aina OPIn historiasta feikki lakkoihin ja jatkossa tulossa oleviin mahdollisiin suunnitelmiin bloggaajien kanssa. 


Tietysti illan jatkuessa pidemmälle alkomahooliakin nautiskeltiin, ja UFO SHOT oli sponssanut meille neljä isoa pulloa, joista osasta tehtiin heidän nettisivujen mukaan boolia. Tuli oikein hyvää! Raikastamolta  oltiin saatu myös jokaiselle pullo luomu kolaa. En ollut sellaista aikaisemmin juonutkaan, mutta minun suuhuni maistui oikein kivalle.

Iltaa jatkettiin Helsingin yöelämään ja Namuun. Pääsimme jonon ohi ilmaiseksi, ja houstin saattelemana löydettiin omaan pöytään jossa eteen kannettiin juotavaa. Oli tosi mukavaa kun isompikin porukka mahtui yhden pöydän ääreen istuskelemaan, ja juotavaakaan ei tarvinnut olla jonottamassa. Baarissa istuskeltiin melkeimpä pilkkuun asti, sen verran mahtavaa porukkaa oli! 

Kuvan napannut Tanja Karthaus.

Lääh puuh, nyt riitti asiaa ja kuviakin niin paljon, että taidan jättää goodie bagin sisällön ja loput sponsorit seuraavaan postaukseen. Kiitokset vielä järjestäjille ja kaikille osallistuneille, ja myös sponsoreille! Oli ihan mahtava ilta, ja oli mukavaa tutustua kaikkiin. :)

3 kommenttia: