perjantai 25. huhtikuuta 2014

Jotain lainattua ja pastellista

Tämä oli yksi sellaisista lakkauksista, joihin usein lähden rinta rottingilla ja oletan että ei tässä kauan nokka tuhise kun tarvii vain teippailla.. niimpä niin. Siksi teinkin nämä sata kertaa uudestaan ja siltikään ei onnistunut, toisaalta kuume-velttoilulla saattaa olla osuutta asiaan. Teippiä oli sitten joka puolella tämän jälkeen, mitenkäs muutenkaan.

Sain inspiksen näihin oikeastaan jo kauan sitten kun bongasin Instagramista Cassondrafaye:lta tämän tyyppisen teippimanikyyrin, tosin pohjana oli OPIn No Room For The Blues. Vihdoin sain jotain hempeää pastellista kynsille :)


Ensimmäisen virheen teinkin jo siinä kun käytin 4 In the morningia siihen, sillä se kuivuu ihan älyttömän nopeasti ja minulla ei ollut tarpeeksi vakaata kättä että olisin ehtinyt tekemään kolmioista siistit. No ehkä ensi kerralla parempi tuuri, eikös? Kuvissa myös Essien Lilacism näyttää tosi kalvakalta, vaikka miten koitin kuvata, niin aina vaan se näytti tuolta. Hmph. 


Jos ei kiinnitä huomioita pikku virheisiin niin nämä on ihan kivat! En muuten alussa edes lämmennyt 4 in the morning:ille kun se ilmestyi Gwen Stefanin kokoelmassa, mutta kotiutin sen sitten kuitenkin myöhemmin kun oli nähnyt niin monia kivoja tapoja yhdistää se muiden värien kanssa kynsille, esimerkiksi Wasting Lifestylen Emma oli laittanut sen kanssa minttua! 


Kynsillä: OPI 4 In The Morning sekä Essie Lilacism.

Nyt kylmä rätti otsalle ja parantelemaan kuumetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti